ГДБОП разби организирана престъпна група, разпространявала наркотици в София. Акцията

...
ГДБОП разби организирана престъпна група, разпространявала наркотици в София. Акцията
Коментари Харесай

ГДБОП сгащи банда от 6 наркодилъри в София

ГДБОП разруши проведена незаконна група, разпространявала опиати в София. Акцията е извършена на 10 май, когато са арестувани шестима души, съпричастни към активността в друга степен.

Полицейската интервенция е осъществена след авансово и точно следствие, а началото се дава през вчерашния ден, когато са хванати двама мъже в миг на покупко-продажба. Установени са 34-годишен престъпно проявен и негов клиент на 42 години, от който са конфискувани към 1 грам марихуана и близко 5 грама амфетамин.

Последвало е претършуване на стопанисвани от дилъра жилища, където са открити към 9.5 кг марихуана, 100 гр. кокаин, 1000 таблетки екстази, 1.5 кг амфетамин, електронна везна, мобилни телефони и нападателна бойна граната.

В рамките на деня са задържани още четирима известни на полицията мъже на възраст сред 25 и 28 години. Установено е, че те, въпреки и в друга степен, са съпричастни към активността на незаконната група.

Предстои отчет на материалите пред наблюдаващия прокурор от СГП. Действията по доказване и документиране на незаконната активност на участниците не престават.
 ГДБОП разруши незаконна група за разпространяване на опиати в Бургас Обновена
ГДБОП разруши незаконна група за разпространяване на опиати в Бургас

Иззети са над 200 кг марихуана
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР