„ГДБОП иска имунитета на Пеевски да бъде свален“ - това

...
„ГДБОП иска имунитета на Пеевски да бъде свален“ - това
Коментари Харесай

Поредната манипулация, завъртяна от медиите на Прокопиев

„ ГДБОП желае имунитета на Пеевски да бъде свален “ - това ли измислихте след спукването на балона „ Рико “?

Явно спукването на балона, наименуван американското дело „ Рико “, който медиите на Прокопиев развяваха повече от две години в родния ни мейнстрийм, е изнервило много подмолния кръг „ Капитал “. Веднага последва нова операция за похищение на вниманието – ГДБОП желало имунитета на Пеевски да бъде свален и за какво, поради следващите небивалици в подадения от „ Боец “ сигнал. Поредният сигнал на близкия до избягалия в Сърбия фараон Цветан Василев Георги Георгиев от „ Боец “, с който и Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата би трябвало да си губят времето и още веднъж да ревизират. Поредният, защото през последните години Пеевски е проверяван от всички институции в страната по всевъзможни сигнали на псевдо- публицисти или „ общественици “ (като Георгиев от “Боец”), сложили се в услуга на задкулисието, ръководено от Прокопиев и кръга „ Капитал “.

И в този момент още веднъж същата ария. Фалшивата вест се появи първо във вестник „ Сега “, където в пространна публикация се изяснява по какъв начин инспекцията на ГДБП по сигнала на „ Боец “ против Пеевски стигнала до извода, че имало подозрение за закононарушения, заради което имунитетът на Пеевски би трябвало да бъде свален. Проверката била изпратена до спецпрокуратурата, като от Министерство на вътрешните работи не коментирали какво е заключението на ГДБП. Те не разясняват, само че по тази причина пък „ Сега “ са изцяло наясно със заключението, като следва една подправена дрънканица, какво би станало в случай че прокуратурата се съгласяла с това умозаключение и по какъв начин видите ли трябвало да се изиска имунитета на Пеевски, а той пък от своя страна можело и самичък да се откажел от него. Въобще цялостни свободни съчинения, само че гарнирани с пикантното заглавие „ ГДБОП желае имунитета на Пеевски да бъде свален “, с цел да реализира резултата на операцията. Статията несъмнено е препечатана в „ Медиапул “ и евентуално до края на деня ще обходи и страниците на „ Дневник “ и „ Капитал “.

Колкото и да се напъват марионетките на Прокопиев да понижат провалите от цялостния погром на мантрата „ Рико “, с тези евтини медийни провокации няма да се получи. Защото американският съд сподели цялостната неплатежоспособност на огромната операция против Пеевски – формираното дело по американския закон „ Рико “ въз основа на сходни като на „ Боец “ небивалици за интернационалните конспирации и измислени закононарушения. Така работи машината за операции на Иво Прокопиев. Ежедневно ражда нови и нови неистини по адрес на своите врагове, които усърдно популяризира през следения от разградския олигарх роден мейнстрийм.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР