ГДБОП е наясно с източника на заплахите към съдия Цариградска,

...
ГДБОП е наясно с източника на заплахите към съдия Цариградска,
Коментари Харесай

ГДБОП си намери скитник за заплахите срещу съдия Цариградска

ГДБОП е наясно с източника на заканите към арбитър Цариградска, само че и освен - в последните седмици има отправяни доста закани и към други обществени персони. Единственото име, което обаче загатна шефът на ГДБОП Явор Серафимов в изявление за Нова телевизия бе това на вицепремиерът Мария Габриел. " Заплахи и към госпожа Мария Габриел и други министри. Голям кръг обществени лица в последните седмици са заплашвани. "

Лицето се търси - той е с прякор Червеният корсар, както самичък се е посочил, български жител, води бездомнически метод на живот, има данни че има душевен проблеми и е виновен и за други закани - като да вземем за пример за бомби, сложени в учебни заведения. " Успява да се добере до адресите на обществени лица ", уточни Серафимов, само че не уточни по какъв начин.

" Проучили сме медиите, в които се съдържат закани " и на база тях лицето се търси, уточни Серафимов, въпреки и да не изясни по какъв начин по този начин един друмник има достъп до медии.

Червеният корсар - бг жител, бездомнически метод на живот. Успява да се добере до адресите на обществени лица, в това число и бомбени закани на учебни заведения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР