ГДБОП арестува днес измамникът Спас от Кочериново, който се превърна

...
ГДБОП арестува днес измамникът Спас от Кочериново, който се превърна
Коментари Харесай

ГДБОП национализира най-известния Фейсбук профил в държавата

ГДБОП арестува през днешния ден измамникът Спас от Кочериново, който се трансформира в най-голямата медийна звезда в България през последните 3 дни, откакто всички водещи малките екрани и национални медии се занимават от заран до вечер с подвизите на изобретателния мъж, живеещ в малко градче и основал невероятна легенда за себе си.

Спас повече от 4 години се е представял за Александър Николов, сприятелявал се е във Facebook с най-влиятелните персони в страната и се е показал за човек, който пътува из целия свят и има стабилен бизнес и познанства. Той съумя да оплете в мрежите си десетки наши сънародници, измамвайки ги с хиляди евро за подправени самолетни билети.

След като подвизите му станаха известни цялата страна потегли да го търси. Пълничкият Спас от Кочериново, представящ се за красивия и сполучлив Александър Николов.

Фалшивият профилът на Спас продължи да бъде деен и най-вероятно самият той не е влизал в него да го закрие, тъй като по този начин е рискувал да издаде местоположението си. Акаунтът е деен и към този миг, само че с него се случва нещо невиждано.



„ Александър Николов” е национализиран. На корицата му е подложен надпис „ Профилът е конфискуван от ГДБОП-МВР… „, а на профилната му фотография е логото на ГДБОП.

Акцията предизвика десетки иронични мнения.

„ Сега в случай че го псуваме засегнатост към органите на Министерство на вътрешните работи ли ще се счита?”, майтапи се един от коментиращите.

„ Като завърши следствието желая да купя този профил”, написа различен с ясното схващане, че това е най-известният фейсбук консуматор в България.

„ Гле’й к’во нещо е! Профилът конфискуван, а за анфаса нищо не споделят!”, майтапи се трети.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР