ГД БОЕЦ продължава с разкритията по грабежа Турски поток. Това

...
ГД БОЕЦ продължава с разкритията по грабежа Турски поток. Това
Коментари Харесай

ГД БОЕЦ продължава с разкритията по грабежа "Турски поток", полицията ги спря

ГД БОЕЦ продължава с разкритията по грабежа " Турски поток ". Това написаха от придвижването в обществените мрежи. По думите им полиция та ги е спряла да придължат. Лидерът Георги Георгиев пита редица въпроси на работещите на обекта, само че не получава отговор.



Припомняме, че преди време от придвижването написаха, че без отговори още веднъж останаха и следните въпроси:
1. През Турски поток ли плащаме тези 800 милиона, които Пеевски открадна от руснаците за " Южен поток "?
2. Защо ние плащаме задълженията на Пеевски? Той ли е стопанин на страната?
3. Нали сякаш този поток не е Турски поток, а е Балкански поток, а в действителност това си е " Южен поток ", само че още по загробващ за България?
4. Как по този начин съветска компания, обвързвана с " Газпром ", строи на територията на България с наемни съветски и беларуски служащи? Кой позволи това, откакто изпълнителят " АРКАД " не е показал подизпълнители в своята оферта и при сключване на контракта за осъществяване?
5. Къде са " хилядите работни места " за български служащи, като на обекта няма нито един българин?
6. Кой и по какъв начин издаде разрешителни за работа на тези служащи? Имат ли постоянни документи за престояване и работа в България?
7. Има ли съветската фирма-подизпълнител годни документи и разрешителни за осъществяване на сходни строителни действия?
8. Кой и по какъв начин управлява осъществяването на строителната активност и качеството на работата?
9. Кой ще носи отговорност при повреда или да си вървим пешком, в случай че не ни харесва? При тези планове няма " ремонт на ремонта ", а жервтите може да са стотици!
10. Тези четири милиарда ли са цената, платена към Путин и Ердоган за оставането на Борисов на власт? Цената да запазят информацията за контрабандните канали за цигари на Булгартабак и каналите за каптагон през Турция за Сирия и Ирак? Канали следени от Бойко Борисов и Делян Пеевски?
11. За каква диверсификация приказваме, откакто съветска компания, обвързвана с Газпром, със свои служащи строи съветски газов поток за транспорт на съветски газ в България, като българите плащаме цената и всички разноски?
12. ДЕЛТА ГАРД ли охранява обектите на „ Труски поток ” в България?
13. Как по този начин съветски мутри атакуват публицисти и жители на българска територия, ние съветска анклав ли сме, или суверенна страна?
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР