ГБОП и ДАНС провеждат специализирана операция в страната, съобщи БНТ. Акцията

...
ГБОП и ДАНС провеждат специализирана операция в страната, съобщи БНТ.
Акцията
Коментари Харесай

Европрокуратурата поведе ГДБОП и ДАНС на акция в ТЕЦ-ове и топлофикации

ГБОП и ДАНС организират профилирана интервенция в страната , заяви Българска национална телевизия.

Акцията обгръща територията на София, Перник, Велико Търново, Габрово, Русе и Софйска, Кюстендилска, Хасковска, Старозагорска и Бургасска област. Тя се реализира под надзора на Европейската прокуратура, по информация на националната телевизия.

Извършват се дейности по следствие на голям брой адреси. Обект на инспекциите са също Топлоелектрическа централа " Бобов дол ", Топлоелектрическа централа " Брикел ", Топлоелектрическа централа " Марица 3 ", както и топлофикациите в Перник, Габрово, Сливен, Велико Търново, Русе и Бургас.
 Прокуратура, ДАНС и ГДБОП ревизират доставките на газ на кабинета Петков
Прокуратура, ДАНС и ГДБОП ревизират доставките на газ на кабинета Петков

Росен Христов увери депутатите, че газът е обезпечен

Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев, представен от Българска телеграфна агенция, удостовери в Габрово, че сега в страната се организира акция на Европейската прокуратура.

" Ще бъдат оповестени в детайли материалите по цялата акция, сега не мога да разясня, преди да е завършила, не е правилно ", отговори той на въпрос за насочеността на интервенцията. Запитан дали акцията е обвързвана с изборите и дали се проверява корпоративен избор, Демержиев отговори негативно.

След въпрос дали спецоперацията е обвързвана с топлоцентралите той уточни, че не е правилно да афишира детайлности за акция, която е в развиване и тече сега.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР