Газпром спря доставките на природен газ за страната ни. От

...
Газпром спря доставките на природен газ за страната ни. От
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Партията на Янев е нещото, което ще удари БСП

" Газпром " спря доставките на природен газ за страната ни. От " Продължаваме промяната " обявиха на ексклузивен брифинг, че застават твърдо зад изпращането на военна помощ на Украйна.

" Ако Нинова приказва за синхрон сред Борисов и Радев по отношение на това, че и двамата са недоволни от държавното управление, то в този случай сме в синхрон 90% от популацията на България. Видно е, че ръководещите не съумяват да се оправят по най-хубавия метод ", уточни PR специалистът Нидал Алгафари в студиото на " Денят ON AIR ".

" Радев-Борисов " би била една необикновена коалиция. Прави усещане обаче, че през последния месец, когато става дума за газ, за взаимоотношения сред " Булгаргаз " и " Газпром " и двамата са на едни и същи позиции ", съобщи политологът доцент Милен Любенов.

Според него през днешния ден президентът е оповестил война на държавното управление с острото си изявление.

" Това бе едно доста скандално изявление в няколко направления. Радев упрекна българското държавно управление за това, че " Газпром " стопира доставките на природен газ за България. По този метод се солидаризира с позицията на Кремъл ", счита политологът.

Алгафари е безапелационен, че има скандал сред държавното управление и Радев, и че двете страни имат прекомерно разнообразни позиции.

" Или си с агресора, или с хората, които се отбраняват и се пробват да запазят по някакъв метод свободата и независимостта си. Радев е избрал да бъде васал на Русия и Кремъл ", посочи PR специалистът пред Bulgaria ON AIR.

И двамата събеседници са на мнение, че от дълго време е ясно, че България доставя Украйна с оръжия.

" Ясно е, че България изнася оръжие и то стига до Украйна през други страни. Това не е единствено в този момент, а евентуално години обратно. Най-парадоксалното е, че идва спор дали да изпращаме военна помощ за Украйна и това е залогът за цената на държавното управление. Днес военният министър на Украйна благодари на България ", уточни доцент Милен Любенов.

Алгафари разяснява и сформирането на партия на Стефан Янев.

" Това е нещото, което ще удари Българска социалистическа партия. Ще има един доста тежък спор сред Българска социалистическа партия и Радев. Президентът е непризнателен за всичко, което направиха всички тези симпатизанти на Българска социалистическа партия в тежките години, в които Бойко беше всевластен, да го изберат ", съобщи той.

Гостите в студиото са безапелационни, че Българска социалистическа партия няма да напусне коалиция.

А за визитата на българската делегацията в Киев доцент Любенов сподели: " Посещението е знак на взаимност и поддръжка. От друга страна, опция да се разясняват разнообразни политически въпроси ".

PR специалистът добави, че в този момент би трябвало да заемем позиция.

" Не може да се вършим на неутрални, когато убиват деца. Сега е времето да покажем, че сме хора с чест и достолепие и да застанем зад целия цивилизован свят ", приключи Алгафари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР