Газпром се запасява с ИТ хардуер за дълго време на

...
Коментари Харесай

Газпром обяви колосални покупки на хардуер


Газпром се запасява с ИТ хардуер за дълго време на фона на войната в Украйна
(снимка: Gazprom / Twitter)

Руската енергийна компания „ Газпром ” разгласи колосални покупки на процесори, настолни компютри, преносими компютри и друго съоръжение. Общо колосът в газовите доставки има намерение да похарчи 12,29 милиарда рубли за друга електроника, консумативи и аварийни елементи, оповестиха съветските медии.

Закупуването на хардуера ще се реализира в границите на седем търга за разнообразни подразделения на Газпром. Клиент на посочените търгове е „ Газпром комплектация ”, дъщерно сдружение на Газпром, което работи като централизиран снабдител.

Всички търгове бяха оповестени на 28 февруари под формата на открит конкурсен избор. Заявки за присъединяване ще се одобряват до 16 март, а резултатите ще бъдат оповестени на 23 март. Отбелязва се, че по този начин наречените основни каталози с къси характерности на нужните артикули, които се слагат в пакетите с тръжни документи, съдържат по над 12 хиляди позиции.
още по темата
Техническите характерности, показани в документите, демонстрират, че главната част от листата включва закупуване на непознато съоръжение. В някои случаи производителят се показва непосредствено, да вземем за пример за твърди дискове. В други случаи тези параметри не оставят на доставчика избор в интерес на.

Що се отнася до продуктите, към които Газпром се интересува като част от посочените търгове, това е най-различно съоръжение – сървъри, таблети с iOS и Android, настолни и стелажни системи за предпазване, систематични модули, в това число с macOS, сървърни процесори, зареждане на устройства, консумативи,, рутери, карти с памет и прочие

Освен това каталозите включват закупуване на, високоговорители, външни акумулатори, разнообразни кабели, касети за принтери и други консумативи и аксесоари.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР