Газпром нефт е най-големият данъкоплатец в Сърбия и се придържа

...
Газпром нефт е най-големият данъкоплатец в Сърбия и се придържа
Коментари Харесай

Путин: Газпром е най-големият данъкоплатец в Сърбия

„ Газпром петрол е най-големият поданик в Сърбия и се придържа към законите на страната “.


Това съобщи съветският президент Владимир Путин, оповестиха съветските държавни организации.

По време на срещата на президента с спечелилите в състезанието " Лидерите на Русия " Владислав Вахнин, началник на отдела за ръководство на капацитета и интегрирано моделиране в съветския енергиен колос, описа за своята работа.

На собствен ред Путин посочи, че „ Газпром петрол “ е високотехнологична компания и отделя огромно внимание на внедряването на нови технологии.

" Компанията е доста перспективна. Най-големият поданик в Сърбия - единствено за образец. В Сърбия това е най-големият поданик - компанията " Газпром петрол. Те имат прекрасен огромен клъстер там. Те се развиват добре, държат се в сходство със закона. Компания, която съблюдава закона на приемащата страна. Работят доста дейно, вършат доста в региона на нововъведенията ", сподели съветският президент.

„ Газпром петрол “ има 50-процентов дял в сръбската компания NIS (Нефтена промишленост на Сърбия), която е притежател на рафинерията в Панчево. Сред главните акционери са държавното управление на Сърбия (29,87%) и „ Газпром “ (6,15%)./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР