„Газпром“ е заинтересован от разработката на 4 газови находища в

...
„Газпром“ е заинтересован от разработката на 4 газови находища в
Коментари Харесай

„Газпром“ е заинтересован от разработката на 4 газови находища в Иран


„ Газпром “ е заинтригуван от създаването на 4 газови залежи в Иран и може да показа към края на месец март съответстващи оферти. Това, съгласно съветското издание Нефтегаз е съобщил министъра на петрола на Иран Бижан Зангане.

Иран и съветския газов тръст подписаха съглашение за взаимно съгласие по план за проучване и разработка на газовите залежи Farzad-A, Farzad-B, North Pars и Kish. Руската компания изрази подготвеност и за разработка на находищата, означи министъра.
Иран чака, че Газпром “ ще показа проучванията си в края на месец март.

В началото на ноември 2017 година „ Газпром “ и NIOC подписаха меморандум за съдействие в газовия бранш. И в областта на изследване и рандеман на въглеводороди на територията на Иран, а също тъка и за реализиране на плана за строителството на газопровода Иран-Пакистан-Индия и създаване на идея за основаване на единна система за рандеман и превозване на природен газ.

Месец по-късно стана ясно, че „ Газпром “ е подписал и пътна карта за реализиране на планове на територията на Иран, в това число взаимоотношение за реализацията на планове за полутечен природен газ.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР