Газовата криза не е само в България. Енергийната и газовата

...
Газовата криза не е само в България. Енергийната и газовата
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ след срещата с Ердоган: Турция е една от основните алтернативи за търсенето на решения за България

" Газовата рецесия не е единствено в България. Енергийната и газовата рецесия са световно събитие и по тези въпроси виновните политици на власт или в съпротива би трябвало да търсят решения. По тези тематики ние говорихме и в Брюксел. " - сподели след срещата си с Ердоган водачът на Движение за права и свободи по БТВ.  

" С Ердоган си говорихме за политическата картина, взаимното съдействие, какво да бъде, в Брюксел и Анкара коментирахме, че сме отново в обстановка на предварителни парламентарин избори. След тях ще пристигна тежка зима за България. Грешните ходове на държавното управление за сферата на енергетиката принуждават и служебния кабинет и политиците още от в този момент да се ангажират с тези тематики в търсене на излаз. Турция е една от страните, посредством която тези рецесии могат да бъдат решени. 

Вие сте наясно с другите възможности и опциите за България, които имаме. Знаем, че Турция е една от главните други възможности за търсенето на решения за енергийните рецесии. Доволни сме от загрижеността на политическото управление на Турция към България. Казахме си, че в сложни обстановки можем да сме си потребни. " - доуточни той.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР