Газов котел избухна в кафене в района на Саратов, в

...
Газов котел избухна в кафене в района на Саратов, в
Коментари Харесай

Шестима са в тежко състояние, след експлозия на газов котел в кафене

Газов казан избухна в кафене в региона на Саратов, в село Плешиви планини, оповестиха от пресслужбата на съветското министерство на изключителните обстановки, написа ТАСС.
" След детонацията на котела избухна пожар на повърхност от 5 квадратни метра и за благополучие няма починали ", сподели представителят на МНС. Според министерството по първични данни, в заведението по време на гърмежа е имало към 40 души. Почти всички са с изгаряния, като шест от тях са приети в болница в най-близката болница. Те са с изгаряния трета степен и са в тежко положение. Останалите, измежду които и три деца, са прегледани от лекари на място, обявиха от министерството на изключителните обстановки.
Според данни от Главна администрация на МНС Горско стопанство на Саратовска област положението на шестимата потърпевши е тежко. По-рано в службите за незабавна помощ е било обявено, че и други гости на кафенето са потърсили здравна помощ. Министерството на изключителните обстановки заяви, че повода за детонацията е нарушаване и неспазване на разпоредбите и ограниченията за сигурност.
На мястото на случая сега работят представители на оперативните служби.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР