Газът за България вече е осигурен. Ясни са трасетата. Единственият

...
Газът за България вече е осигурен. Ясни са трасетата. Единственият
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Газът за България е осигурен, но се решава въпроса за цената на доставките

Газът за България към този момент е обезпечен. Ясни са трасетата. Единственият проблем, който се взема решение сега, е цената на доставките и се работи доста интензивно по решаването му. Това разяснява в " Денят стартира " по депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев. Мирчев съобщи, че огромният проблем сега е инфлацията. През идната седмица държавното управление ще излезе с пакет за подкрепяне и антикризисни ограничения, които сега се разискват, добави той. Мерките ще бъдат много необятни и упованията са да омекотят финансовия удар.

Наистина " Демократична България " през цялото време имат кардинална позиция по тематиката за изпращането на оръжия в Украйна. Това е решение на държавното управление, няма никаква потребност Народното събрание да взема решение. За " Демократична България " идващият ход е този въпрос да бъде препоръчан на вниманието на националните органи на партията - те са тези, които би трябвало да вземат решение какво се случва с ролята на Демократична България в това ръководство. Целият цивилизационен свят към този момент изпрати военна помощ на Украйна - няма страна, която да не го е направила, акцентира Мирчев.
По въпроса дали ще пътува дружно с Корнелия Нинова и Кирил Петков на посещаване в Киев, той съобщи, че такива диалози не са водени. Самият Мирчев добави, че е посетил Одеса и Болград, тъй че е наясно със обстановката в Украйна. Не сме коментирали промяна на министри поради различията по въпроса за военната помощ, безапелационен е той. Относно промяната на министъра на защитата Стефан Янев, той съобщи: " Стефан Янев е открит путинофил, който никога не работеше за ползите на България и времето сподели, че това е било вярно решение ".
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР