Гайантите увеличиха шансовете си за плейофи, като подписаха Блейк Снел

...
Гайантите увеличиха шансовете си за плейофи, като подписаха Блейк Снел
Коментари Харесай

Коефициенти за MLB за 2024 г., прогнози: Сан Франциско Джайънтс увеличава коефициентите за плейофи с подписването на Блейк Снел

Гайантите усилиха възможностите си за плейофи, като подписаха Блейк Снел в понеделник, само че остават огромни далечни удари, с цел да излязат отпред Национална лига Запад.

Giants покачиха общата си победа през предсезона от 81,5 на 83,5 и редуцираха коефициентите си за плейофи от +175 на +150 в BetMGM Sportsbook, като прибавиха Снел, който ще образува едно от най-хубавите 1-2 стартови комбинации в бейзбола дружно с Логан Уеб.

Натовареният отвън сезона на франчайза, в който те също прибавиха Мат Чапман, Джунг Хо Лий, Хорхе Солер, Роби Рей и Джордан Хикс, не беше задоволителен, с цел да сложи пробив в ръководството на техния огромен противник Доджърс на NL West, най-малко съгласно експертите по коефициенти.

Доджърс остават любимец -550 за спечелването на NL West, най-хубавият коефициент в предсезонната дивизия от всеки тим в бейзбола.

Различните ходове на Сан Франциско обаче им помогнаха да се повдигнат нагоре в класацията в дивизията, макар че им беше даден дребен късмет за първото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР