Гаврите на този кандидат за слава с градския транспорт станаха

...
Гаврите на този кандидат за слава с градския транспорт станаха
Коментари Харесай

Синдикалист: Борис Бонев пак настоява за нощен транспорт. Няма кой да кара през деня, камо ли през нощта


Гаврите на този претендент за популярност с градския превоз станаха прекалено много, написа Ваня Григорова от „ Подкрепа ”

Петък вечер – 10 март - Борис Бонев още веднъж се снима. Този път на жълтите павета под табелата „ Нощен превоз ”. Общинският консултант от „ Спаси София “ още веднъж се оказа неудовлетворен от неналичието на нощен транспорт с градския траспорт в столицата като декларира в обява, че таксито било единствена алтернатива – скъпа и ощетяваща бизнеса.

„ На господина детайлно му беше обяснено през октомври, че няма кой да кара денем, камо ли през нощта. Т.е. той отлично знае, че е невероятно да има нощен превоз. Освен в случай че не е на цената на спомагателен ексклузивен труд (такъв се поставя и сега) ”, му отговори още веднъж през обществената мрежа синдикалистът от КТ „ Подкрепа ” Ваня Григорова.

„ Г-н Борис Бонев още веднъж упорства за нощен превоз. Явно му се коства доста модерно ”, прибавя тя.

„ Някак е по-спокойно, когато се снима на жълтите павета. Те в действителност би трябвало да бъдат ремонтирани още веднъж безусловно през няколко месеца. Ако желае, дано разгласява още фотоси на криви трамвайни линии. Които не се оказаха криви. Обаче гаврите на този претендент за популярност с градския превоз станаха прекалено много. Просто, тъй като би трябвало да си откри идея, като че ли действителните проблеми в София са малко.

Преди избори се дават обещание, а по-късно се и вършат най-големите тъпотии. И се разкриват най-клоунските страни на политиците.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР