Гаврата с българския бизнес продължава, като този път започна от

...
Гаврата с българския бизнес продължава, като този път започна от
Коментари Харесай

СЗБ и БАЗ: Гаврата продължава, започваме подготовка за масови протеси

" Гаврата с българския бизнес продължава, като този път стартира от Смолян. Провеждахме срещи, писахме писма, гледахме изявленията, в това число и през днешния ден, в които ни се обясняваше, че каквито и ограничения да се подхващат, те ще са на база заетите интензивни кревати в лечебните заведения. И хоп – Смолян затвори нощните заведения! Само тях! А министър председателят Кирил Петков баш през днешния ден откъдето и да е карантиниран разгласи, че каквито и ограничения да има, ще се разискват с бизнеса. " Това се споделя в обща позиция на Сдружението на заведенията и Българска асоциация на заведенията.

" Бизнесът ви споделя – отменете заповедта си за Смолян! Ние от 2,5 месеца работим със документи за чиновници и клиенти. Вие, неуважаеми властвзели по какъв начин работите и за какво се изпозаразявате взаимно? Опитахме с „ градивен разговор “, както е съвременно да се споделя във времената на Промяната. Нищо не се случи! Лъгаха ни, лъгаха ни и най-после започнаха да ни затварят. Отново единствено нас!
Без зелени документи за външните зони на заведенията желаят от сектора
Да отпадне условието клиентите на заведенията да показват документи при консумация навън. Това желаеха от Българската хотел...
Прочети повече
Ами няма да се получи по този начин… Анализирахме, анализирахме и взехме решение: Нашият отрасъл стартира подготовка за всеобщи протестни дейности против дискриминационните ограничения, които го убиват. И против измислените и половинчати обезщетения на галактическите цени на ток, газ и всяка една стока от първа, втора и n-та нужда. Опитахме в кабинетите ви – не стана. Гледайте ни тогава по площадите, скрити зад полицейски кордони… ", се споделя още в позицията.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР