Гавин Стивънс, който е председател на Националния съвет на началниците

...
Гавин Стивънс, който е председател на Националния съвет на началниците
Коментари Харесай

Повече от 1000 полицаи бяха привлечени да помогнат на метеорологичната полиция на фона на натиск за предотвратяване на прекъсването на паметта

Гавин Стивънс, който е ръководител на Националния съвет на началниците на полицията (NPCC), сподели, че демонстрациите са били очевидци на стотици хиляди хора по улиците в цялата страна през последните пет седмици в отговор на войната Израел-Хамас бяха „ значително мирни “.

Той сподели пред кореспонденти, че не е имало „ съществено принуждение или съществени вълнения “, с изключение на някои необятно разгласени произшествия, макар че имаше „ желание на малцинството да разстрои спазващите закона маси “.

С протестиращи и контрадемонстранти, които се чака да пътуват до този уикенд от цялата страна, повече от 1000 служители на реда са набрани от други сили във всеки район на Англия и Уелс.

Риши Сунак сподели, че би разрешил про-палестинския марш да продължи, като в същото време предизвика необятно наказание в The Times.

< p> Тя още веднъж разказа участващите като „ маршируващи на омразата “ и упрекна полицията, че „ играе на любимци “ с левите групи по отношение на десните и националистическите деятели.

Риши Сунак се зарича да държи шефа на столичната полиция „ виновен “ за разрешаването на пропалестински митинг в Деня на примирието

Г-н Стивънс сподели, че не е работа на полицията да търси отговорност от министъра на вътрешните работи, само че акцентира значимостта „ общественият спор да не участва в нашето оперативно взимане на решения “, защото това би „ фундаментално подкопало “ полицейската активност.

„ В полицейската активност имаме потребност от пространство за взимане на сложни оперативни решения в самостоятелна метод ", сподели той.

" Решенията, които вземаме, не са лесни, само че го вършим независимо, без боязън или снизхождение и в сходство както със закона, по този начин и с нашата упълномощена професионална процедура. " < /p> Ще уволни ли министър председателят Брейвърман?

Попитан дали полицията е пристрастна, той сподели, че решенията са взети " без боязън или отзивчивост ", добавяйки: " Ние не вземаме под внимание каквото и да е персоналното ни мнение по дадена тематика. "

Г-н Стивънс сподели също, че счита за гражданска отговорност да употребява езика деликатно и да не подклажда напрежението в общността.

„ Правя каквото мога, с цел да дам това утешение, с цел да поддържаме ниски температури, когато сме във времена на подобен ужасяващ, драматичен интернационален спор, който визира толкоз доста фамилии по света и езикът е значим “, сподели той.

„ И нашите дейности за разпръскване на напрежението са значими. И ние ги одобряваме доста съществено в полицията. “

Прочетете повече:
Сунак има „ цялостно доверие “ на Брейвърман след спорна публикация
Хеттрик на Брейвърман с автоголове в Северна Ирландия < br /> Дългият лист с несъгласия на министъра на вътрешните работи

Около 29 души бяха задържани по време на митинга предишния уикенд, по време на който бяха хвърлени фойерверки, до момента в който предходните седмици, когато до 2000 чиновници бяха на работа, притеснителни произшествия на антисемитизъм и поддръжка за неразрешената терористична група Хамас и член на тълпата на маргинален митинг на Хизб ут-Тахрир, скандиращ „ джихад “.

Организаторите споделят, че съботният митинг ще бъде „ надалеч “ от Кенотаф – потегля от Хайд Парк, на към една миля от военния мемориал в Уайтхол, до посолството на Съединени американски щати – и няма да стартира до 11:00 часа.

Изображение: Маршрутът, който маршируващите възнамеряват да поемат в Деня на примирието

Началникът на полицията Крис Хауърд, който управлява отговора на националната полиция на войната Израел-Хамас, сподели, че даже маршът да бъде неразрешен, протестиращите ще имат правото да се съберат на едно място.

„ Прагът (за забрана) е извънредно висока. Става дума за съществено принуждение, а не за думите, които могат да бъдат скандирани “, сподели той.

„ Дори да възбраните шествието, не можете да възбраните събранието. Все отново ще очаквате да имате 100 000 души, може би повече, които ще се появят, които по-късно ще бъдат в статична позиция. счупването няма да бъде толерирано.

Г-н Хауърд също по този начин разкри, че повишаването на закононарушенията от ненавист след нападението на Хамас против Израел на 7 октомври е изключително огромно в Лондон, като сега Met съставлява повече от 70% от закононарушенията национално спрямо по-малко от една четвърт обикновено.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР