Гавин А Джеймс Кордън и Матю Торн на Стейси станаха

...
Гавин А Джеймс Кордън и Матю Торн на Стейси станаха
Коментари Харесай

Джеймс Кордън и Матю Торн на Гавин и Стейси се превърнаха от най-добри приятели в почти неразговарящи сред вражда - но какво НАИСТИНА се случи между двойката и излекуваха ли разрива си преди събирането?

Гавин А Джеймс Кордън и Матю Торн на Стейси станаха от най-хубави другари съвсем в никакъв случай не обсъждащи по време на омраза - само че какво НАИСТИНА се случи сред двойката и излекуваха ли разрива си преди събирането? (на фотографията през 2007 г.)

На върха на триумфа на шоуто, Джеймс (Смити) и Матю Торн (Гавин) бяха неразделни, защото завързаха мощно другарство в шоуто (на фотографията по време на снимане на коледния епизод на Гавин и Стейси през 2008 г.)

След триумфа на Гавин и Стейси „ Gavalar “ и „ Smithster “ продължиха да работят дружно като комедийни сътрудници по проекти включително подлагания на критика филм Lesbian Vampire Killers.

Надявайки се да съумеят като ефирен дует, те също бяха домакини на комедийното шоу Horne and Corden през 2009 година, само че това също получи неприятни мнения от критиците.

The Guardian разказва шоуто като " жестоко, жестоко и несмешно " и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР