Гъсти облаци черен дим се носеха над пицарията Мистър Пица,

...
Гъсти облаци черен дим се носеха над пицарията Мистър Пица,
Коментари Харесай

Пожар изпепели култово заведение

Гъсти облаци черен пушек се носеха над пицарията " Мистър Пица ", която по-рано през днешния ден пламна на столичния бул. „ Черни връх ”. Огнената буря се развихри след 11 часа през днешния ден, написа БЛИЦ.

По данни на Министерство на вътрешните работи се е запалил покривът на пристройка на заведение. На мястото са били изпратени три пожарни. От обява, която се появи във фейсбук групата „ Видяно в София ”, се вижда, че в региона към пицарията се стели гъст пушек. Според създателя на поста огън бушува в кухнята.

„ Преди час димът излизащ от заведението бе по дребен. Към момента е два пъти по огромен. Из квартала се носи пушек от пресъхнал дървен материал, който в заведението складираха поради скарата ”, написа очевидецът, който ползва и видео към обявата. От мненията, които се появиха под друга фотография в мрежата, при започване на седмицата пред пицарията още веднъж е имало пожарна, само че тогава нещата очевидно са се разминали леко.

По-паметливи столичани напомнят, че това не е първият пожар в заведението. " За трети път гори, работя тъкмо насреща! Но през днешния ден беше много! ", написа млада дама. Според информацията на Министерство на вътрешните работи, при случая няма потърпевши. Всички, които са били в заведението, когато са лумнали пламъците, са излезли на улицата.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР