Гъста мъгла и ниска видимост е имало в района, където

...
Гъста мъгла и ниска видимост е имало в района, където
Коментари Харесай

Светът скърби за загубата на Кобе Брайънт

Гъста мъгла и ниска видимост е имало в региона, където баскетболната легенда Кобе Брайънт, 13-годишната му щерка Джиана и още седем души починаха в злополука с хеликоптер. Машината " Сикорски " се разруши на 50 километра северозападно от Лос Анджелис. Разследването на случая продължава, а загубата потопи в тъга милионите фенове на Брайънт в Съединени американски щати и по света.

Думите на Майкъл Джордан за Кобе часове след нещастието имат изключително значение - Джордан споделя: " Обичах го като по-малък брат. Той беше гневен съперник, един от най-великите! Истински създател! "

Личността на Кобе Брайънт събра поклонение от най-великите спортисти на нашето време. Сред тях и безконечните противници, футболистите - Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

Роналдо написа за Кобе: " Остани в мир, Легенда! ", а Меси споделя " Ти беше талант. Един от дребното! "

Феновете на " Лейкърс " - тима, в който Кобе Брайънт за две десетилетия придаде нови измерения на баскетбола, не стопират да обсаждат централата на клуба в Лос Анджелис.

Скръбта им е по-голяма от думите и сълзите. Затова хиляди си напомнят славните моменти, като скандират името на звездата и издигат плакати с незабравимия шлагер " Завинаги млад ".

Катастрофата обрече Кобе да остане постоянно на 41 години. Той ще бъде запомнен най-много с това, че въодушевяваше хора по целия свят, оповестиха от НБА.
 Лоша видимост е евентуалната причина за злополуката с Коби Брайънт Лоша видимост е евентуалната причина за злополуката с Коби Брайънт
Продължава следствието на аргументите на злополуката с хеликоптер, при която почина баскетболната легенда Коби Брайънт.

Новината за злополуката хвърли сянка и промени сюжета на церемонията по връчване на премиите " Грами ".
Алиша Кийс: Лос Анджелис, Америка и целият свят изгубиха воин.
Доналд Тръмп, Барак Обама и цяла плеяда известни персони от всички точки на света подсетиха какъв брой огромен състезател и човек беше Кобе.

" Човек, който непрестанно преоткриваше себе си " - в тази светлина го разказа сънародникът ни в Канзас Иво Иванов. В прочувствената си публикация Иво написа: " Кобе Брайънт преоткри себе си като състезател, като съотборник, като експерт, като брачен партньор, като родител и най-много като човек ".
 Почетоха паметта на Кобе Брайънт при връчването на премиите Почетоха паметта на Кобе Брайънт при връчването на премиите "Грами "
И на церемонията по раздаването на премиите "Грами " хората тъгуваха за Кобе Брайънт. Звездите посветиха вечерта на баскетболиста. Абсолютният победит...

А постоянно търсещият метод да надскочи себе си Коби, наподобява, беше оставил своето огромно обръщение към хората в едно от последните си изявленията:
Кобе Брайънт: Непрекъснато би трябвало да си задаваш въпроси по какъв начин да бъдеш по-добър. И би трябвало да живееш всеки ден по този начин, като че ли ти е последния.  Кобе Брайънт почина при злополука с хеликоптер в Калифорния Кобе Брайънт почина при злополука с хеликоптер в Калифорния
Загина легендата на НБА Кобе Брайънт. Баскетболната звезда и неговата щерка са измежду 9-те жертви на злополука с хеликоптер в щата Калифорния. Скърбят...
 © БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР