Гърция въвежда PCR тест за всички, които пристигат в страната,

...
Гърция въвежда PCR тест за всички, които пристигат в страната,
Коментари Харесай

Задължителен PSR за всички пристигащи в Гърция

Гърция вкарва PCR тест за всички, които идват в страната, оповестяват гръцките медии. Тестът би трябвало да е изработен в границите на 48 часа преди идването.

Мярката влиза в действие на 19 декември. Тя ще бъде прилагана на всички гранични пунктове на страната - летищата и сухопътните граници, и обгръща както имунизирани, по този начин и неимунизирани жители. Очаква се през днешния ден, 16 декември, да бъдат дадени уточнения по отношение на изискванията за влизане на децата.

В Гърция към този момент бяха доказани 10 случая на инфектирани с Омикрон, оповестява електронното издание на в. " Елефтерос типос ". След като случаи бяха засечени на остров Крит и в област Атика, в този момент бяха регистрирани и три случая на полуостров Пелопонес.

Данните досега демонстрират, че Омикрон протича по-леко от Делта, само че поради по-бързото си разпространяване заплашва със сериозен напън здравната система, означават гръцките медии.

Вчера в страната бяха регистрирани 4801 нови случая на инфектирани с КОВИД-19, написа " Прото тематика ". Смъртните случаи бяха 77.

През първите две седмици на декември умрелите от КОВИД-19 хора в Гърция са били 1346.

Броят на настанените в болница пациенти е съвсем 4300, а 616 са в интензивни отделения.

Половината от всички смъртни случаи от началото на пандемията са регистрирани в Северна Гърция.

Във вторник Гърция записва вторият максимален брой смъртни случаи от началото на пандемията - 130.
Свързани вести СЗО сигнализира: Омикрон се популяризира с невиждана скорост по света СЗО удостовери, че признаците на Омикрон са по-леки Строги ограничавания за възрастните хора без трета доза в Гърция Рекорден брой умряли от ковид в Гърция - 116 Гърция понижи периода на зеления документ за преболедували
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР