Гърция въведе по-строги мерки за влизане на чужди граждани през

...
Гърция въведе по-строги мерки за влизане на чужди граждани през
Коментари Харесай

По-строги мерки за влизане в Гърция, ето какви са изискванията!

 Гърция вкара по-строги ограничения за влизане на непознати жители през граничните пунктове " Кулата ", " Илинден " и " Капитан Петко Войвода ".

За да влязат в страната, пасажерите би трябвало да имат основателна причина, съпроводена с документ.

И на трите гранични пропускателни пункта с България, всички жители би трябвало да имат документ, който да потвърждава основателната причина. Това са непрекъснат адрес, или че работят или имат бизнес. Ако имат компания, документът би трябвало да бъде преведен на гръцки език. Без подобен документ жителите ще бъдат връщани.

Към момента безпроблемно се прави прекосяването на тежкотоварните камиони. През идващите дни няма да има ограничавания за тях, само че ще бъдат проверявани подробно от чиновниците на гранична полиция.

От гръцка страна предизвестяват, че в случай че жителите влязат на територията на България и желаят да се върнат в Гърция, наложително остават под карантина две седмици.

Българите, които желаят да влязат в Гърция и нямат основателна причина - желаят да отидат на разходка или да пазарят, ще бъдат връщани от гръцките управляващи.

Към момента няма изключително придвижване на жители от Гърция, които желаят да влязат у нас.

Служители на РЗИ-тата и на трите контролнопропускателни пункта мерят температурата на идващите, а те попълнят заявления. Посъветвани са също да останат под домашна карантина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР