Гърция удължава с три седмици повечето от ограниченията за чуждестранните

...
Гърция удължава с три седмици повечето от ограниченията за чуждестранните
Коментари Харесай

От Гърция дойде най-лошата новина за българските туристи

Гърция удължава с три седмици множеството от рестриктивните мерки за задграничните гости след увеличение на случаите на COVID-19 в страната, оповестяват международните информационни организации.

Нарастването на новите случаи през последните седмици накара гръцките управляващи последователно да наложат ограничавания в столицата Атина и други зони, в това число и на известни острови в разгара на туристическия сезон.

Гърция също по този начин изисква посетителите от редица страни, измежду които Белгия, България, Румъния, Малта, Швеция, Испания, Албания, Северна Македония и Обединените арабски емриства, да показват негативен PCR тест на влизане в страната.

Властите на южната ни съседка ще забранят полетите до и от испанския град Барселона от понеделник, оповестява вестник „ Катимерини “.

Ограниченията ще бъдат удължени до 19 септември, заяви заместник-министърът за отбрана на жителите Никос Хардалиас, като добави, че Нидерландия ще отпадне от листата. Полетите от и до Барселона и целия регион Каталуния ще бъдат неразрешени, добави той.

Гърция удостовери 270 нови случая на ковид този петък. В страната са регистрирани 9800 случая от началото на пандемията и 259 смъртни случая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР