Гърция ще започне да ваксинира децата, едва след като получи

...
Гърция ще започне да ваксинира децата, едва след като получи
Коментари Харесай

Гърция няма да бърза с ваксинирането на тийнейджъри

Гърция ще стартира да имунизира децата, едвам откакто получи зелена светлина за това от специалистите, разгласи представител на държавното управление. По-рано тази седмица Атина предложи на хората на възраст сред 18 и 25 години пари и мобилни данни в подмяна на имунизиране.

Около 44% от гърците на възраст над 18 години са имунизирани и страната облекчава рестриктивните мерки, защото броят на инфектираните понижава. Но поради опасенията от разпространяването на по-заразната версия Делта държавното управление вкара спомагателни тласъци за повишение на равнищата на имунизиране в интервала преди ваканцията, съобщи Ройтерс.
 Гърция разгласи, че ще вкарва привилегии за Covid имунизирани Гърция разгласи, че ще вкарва привилегии за Covid имунизирани
Гърция разгласи привилегии за имунизирани, които провокираха отрицателна реакция на опозицията и на притежателите на заведения, предава БНР...

Член на комисията по имунизации съобщи, че обмисля да посъветва държавното управление да се насочи към младежи на възраст от 15 до 17 години.

Туристите с негативен тест за Коронавирус или документ за имунизация могат да пътуват до страната, без да се постанова карантина.

Представители на сектора обявиха, че междинната претовареност в хотелите в цялата страна е от 35% до 45%, само че резервациите са спрели и по какъв начин ще протече сезонът на летните ваканции ще зависи доста от решението на Англия дали да разреши на жителите си да пътуват, без да е належащо да се изолират при завръщането си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР