Гърция се тресе от сексуален скандал с 12-годишно момиче, което

...
Гърция се тресе от сексуален скандал с 12-годишно момиче, което
Коментари Харесай

Гърция е в шок след сексскандал с 12-годишна, изнасилвана от над 200 мъже

Гърция се тресе от полов скандал с 12-годишно момиче, което в границите на няколко месеца е изнасилено от над 200 клиенти. Малкото дете, което произлиза от оскъдно семейство и живее в центъра на Атина, регион " Сеполия " е било съблазнено от притежател на квартален магазин, който след това продавал тялото му и на други клиенти против сума от 50 до 70 евро.

Случаят стартира да се разплита, откакто телефона на момичето попадна в ръцете на вуйна ѝ, която видяла в него еротични известия за срещи с клиенти и незабавно уведомила органите на реда.

До момента от следствието излиза наяве, че дребното дете е било заплашвано с оръжие от магазинера, с цел да не споделя протичащото се.

Срещите са ставали нормално в колите на клиентите в региона на метро " Сеполия ".

Според показания на момичето, била е водена и в обществен дом, където в границите на 20 минути е била изнасилена от 5-ма мъже.

Случаят взриви гръцкото общество.

Арестувани са 3-ма мъже, като от вайбъра на момичето и обществените мрежи се търсят и други клиенти.

Един от арестуваните е татко на 3 деца, едното от които на възрастта на изнасилваното момиче. Близките на арестувания мъж, оповестиха за обмен домовете си в регион " Аспропиргос ", засрамени от държанието на роднината си.

Много от разпитаните настояват, че пласьорът - 53-годишният магазинер, е представял момичето за 16-18 годишна, само че клиенти с по-специални желания е обявявал действителната възраст на момичето.

Задържана е и майката на 12-годишното дете, за която се проверява дали е имала присъединяване и дали е знаела за тези извращения с детето ѝ.

Вчера тя беше разпитана и оставена в ареста, защото обясненията на 37-годишната не бяха безапелационни пред следовател и прокурор.

След като чуха решението, децата ѝ, които по-рано свидетелстваха в нейна изгода, избухнаха в ридания.

Според юриста на майката двете деца заплашват да се самоубият.

Много от клиентите са се свързвали за срещи с момичето през приложение за онлайн запознанства, след което са прекосявали на персонален чат за уговаряне на срещи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР