Гърция преминава от днес под пълна карантина за 3 седмици.

...
Гърция преминава от днес под пълна карантина за 3 седмици.
Коментари Харесай

Гърция влезе в 3-седмична пълна карантина

Гърция минава от през днешния ден под цялостна карантина за 3 седмици. Новите строги ограничения в Гърция са в действие от 06:00 часа. До 30 ноември излизането на открито ще става след категорично предизвестие на управляващите посредством специфичен SMS.

През деня гърците ще могат да излизат, с цел да вървят на работа, до учебно заведение, по здравословни аргументи, за доставяне със артикули от първа нужда, посещаване на банка, оказване на помощ на нуждаещи се, завеждане на възпитаник до учебно заведение, посещаване на дете при разведени родители и заравяне, отбелязва БНР.

Спортуването и разходките на домакински любим са позволени, както и излизането за храненето на бездомни животни в границите на общината по местоживеене.

Във вечерните часове излизането е позволено единствено за вървене на работа и по здравословни аргументи. Ще са разрешени и разходките на домашни любимци и спортуването, само че единствено наоколо до дома.

Властите предизвестиха, че спазването на карантината ще се следи строго. Ще бъдат налагани и солени санкции.

Движението от една в друга област в страната ще се прави единствено с документ и при изключителни условия, да вземем за пример прибиране по адресна регистрация.

Пълната карантина в Гърция идва на фона на все по-големия брой инфектирани с ковид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР