Гърция предаде издирвания Йоско Костинбродския на българските власти, съобщи МВР.

...
Гърция предаде издирвания Йоско Костинбродския на българските власти, съобщи МВР.
Коментари Харесай

Връщаме си Йоско Костинбродския от Гърция за трети път

Гърция съобщи търсения Йоско Костинбродския на българските управляващи , заяви Министерство на вътрешните работи. Днес в 10:00 часа на ГКПП- " Кулата " арестуваният в Гърция с Европейска заповед за арест Йосиф Йосифов бе предаден на българските правосъдни управляващи, след което бе конвоиран до пандиза в София.

Йосиф Йосифов е арестуван от гръцките управляващи през юни 2020 година по прелюдия за него сигнал в Шенгенската осведомителна система за интернационално търсене за арест. Европейската заповед за арест на търсения от българското правораздаване бе издадена от Специализираната прокуратура.

Припомняме, че Йосиф Йосифов беше. През юли месец 2018 година огромният наследник на Костинбродския за присъединяване в незаконна група, възнамерявала набези и.

Това би било второто връщане по правосъден път на Йоско Костинбродския от Гърция - през януари 2013 година той бе арестуван в Солун, а в квартирата му бе открит цялостен военен боеприпас. Връщането му у нас тогава бе, с цел да бъде съден за образуване на група за разпространяване на дрога, само че делото се приключи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР