Гърция поставя условия за трансфер на електромобили с кораби и

...
Гърция поставя условия за трансфер на електромобили с кораби и
Коментари Харесай

Гърция въвежда ограничения за превоз на електромобили с ферибот

Гърция слага условия за трансфер на електрически автомобили с кораби и фериботи. Не се планува обаче цялостна възбрана за превозването на тези коли.

Част от изискванията за трансфер на електрически автомобил с ферибот е условието батериите на колата да не са заредени повече от 30%, притежателят наложително да пътува с колата. Електромобилите да се паркират на особено място друго от паркинга за другите коли, застраховката за този вид коли е по-висока за трансфер от другите транспортни средства. При други условия и строги ограничения ще се транспортират и коли, които се движат с газови уредби.

Засега всяка фериботна компания има свои условия за транспорт на коли на ток, като се разисква въвеждане на общи условия за всички фериботи.

Ограниченията се вкарват поради честите случаи в международен мащаб на предизвикателство на пожари от неизправни акумулатори на този вид коли.

В същото време фериботните компании в Гърция не са склонни да вкарат цялостна възбрана за коли на ток, тъй като доста от туристите към този момент пътуват с е-коли, разясняват експертите в бранша.

Препоръчва се пасажерите, които имат намерение да пътуват с електрически автомобили да се осведомят авансово от фериботната компания за изискванията за транспорт.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР