Гърция подготвя ново облекчаване на мерките срещу коронавируса от полунощ.

...
Гърция подготвя ново облекчаване на мерките срещу коронавируса от полунощ.
Коментари Харесай

Ново облекчаване на противоепидемичните мерки в Гърция

Гърция приготвя ново облекчение на ограниченията против ковид от среднощ. До края на месеца се резервира вечерният час, само че с по-малка дълготрайност.

Намаляват времето на вечерния час със възбрана за придвижване от 1.30 през нощта до 5 часа сутринта. Удължава се работното време на заведенията до началото на вечерния час. Тази мярка ще отпадне от 1 юли, съобщи заместник-министърът по отбрана на жителите Никос Хардалиас.

Позволяват още веднъж музика в заведенията. Увеличава се допустимата претовареност за театри и концерти навън,като се позволяват 75% от потенциала на фенове. Част от заведенията на закрито също отварят, само че при изискване, че имат два изхода и се съблюдава отдалеченост сред клиентите.

Увеличава се броят на допустимите посетители за сватбени тържества, само че единствено в заведения навън.

Съветът от експерти предлага на премиера да се вкарат поощрения за имунизираните, които да подтикват имунизацията най-вече измежду младежите. Нощните заведения от есента да одобряват клиенти единствено имунизирани със документ. На всички игрища феновете да показват имунизационен паспорт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР