Гърция отчита големи приходи от сватбен туризъм, съобщи БНР. След

...
Гърция отчита големи приходи от сватбен туризъм, съобщи БНР. След
Коментари Харесай

Гърция се похвали с големи печалби от сватбен туризъм

Гърция регистрира огромни доходи от брачен туризъм, заяви БНР. След пандемията чужденци от целия свят заделят големи суми, с цел да се оженят на гръцки остров на брега на морето.

Младоженци от Израел са платили един милион евро за сватбено празненство на остров Самос, твърдят  уредниците. Вълната на брачен туризъм в Гърция стартира от китайците, след това доста европейци следват тази мода, а в този момент идват младоженци от целия свят.

Кметове на няколко острова оповестяват, че до края на годината има сватбени тържества на чужденци. Фирмите - уредници, от своя страна, се хвалят с доста резервации и за идната година.

На първо място измежду желанията са островите Санторини, Миконос, Родос, само че модата " женитба в Гърция " доближи и до Кефалония, Кос и Самос.

Сватбения туризъм мощно подкрепя локалните производители. Организаторите работят по поръчка на клиента, като доста от чужденците упорстват за детайли от античната история на Гърция.

Младоженци от Индия това лято даже са си поръчали театрална режисура " Боговете на Олимп ", а разноските им за церемонията са надхвърлили 2 милиона евро, показва кметството на о-в Миконос.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР