Гърция обяви вечерен час за ресторанти и барове в някои

...
Гърция обяви вечерен час за ресторанти и барове в някои
Коментари Харесай

Без нощен живот в най-популярните гръцки дестинации

Гърция разгласи вечерен час за заведения за хранене и питейни заведения в някои от топ туристическите си дестинации, откакто случаите на ковид в страната доближиха нов връх.
Баровете и заведенията за хранене на Миконос, Санторини, Корфу, Родос и Крит ще стопират работа в среднощ и ще отварят още веднъж чак на сутринта. Така на процедура се постанова възбрана на нощния живот в гръцките курорти. Ограниченията ще важат до 23 август, съобщи Нова телевизия.
В понеделник представителят на държавното управление разгласи и нови ограничавания за влизане от Балканите и за идващите с полети от няколко европейски страни. 
Сред новите ограничения на гръцкото държавно управление е условието за негативен PCR тест за идващите от Белгия, Чехия, Нидерландия, Испания и Швеция. Отрицателен тест, изработен до 72 часа преди пътуването, ще се изисква и от всички, които минават сухопътните граници на страната. В това число влизат и непрекъснато пребиваващите в Гърция, които са пътували в чужбина. Това условие влиза в действие от 17 август.
В страната от началото на пандемията са регистрирани 5749 случая на ковид, смъртните случаи са над 200. За денонощието са регистрирани 126 новозаразени.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР