Гърция обяви поетапно отваряне на въздушна граница от днес, 25

...
Гърция обяви поетапно отваряне на въздушна граница от днес, 25
Коментари Харесай

Гърция отваря въздушните си граници, започват полети от и за България

 Гърция разгласи поетапно отваряне на въздушна граница от през днешния ден, 25 май. Планувани полети от и за България има на 27, 28 и 29 май.

На 27.05 са планувани 108 полета, от които 15 задгранични и 93 вътрешни. Страните на генезис са Катар, Германия, Египет, Белгия, Кипър, България, Албания.

На 28.05 са планувани 85 полета - 11 задгранични и 74 вътрешни. Страните на генезис са Кипър, Белгия, Германия, България.

На 29.05 ще има 108 полета - 16 задгранични и 92 вътрешни. Страните са Катар, Швейцария, Кипър, Белгия, Германия, България.

Ще бъдат осъществени общо 658 полета седмично, 86 от които - чуждестранни.

Според ограниченията на атинското летище " Елфтериос Венизелос ", учредени на инструкциите на националните здравни управляващи, щателното съблюдаване на разпоредбите за хигиена на ръцете, потреблението на маска, спазването на разстояние, деликатното разчистване и стерилизация, изключително там, където има " контакт ", са главното изискване за отбрана на пасажерите и чиновниците.

Що се отнася до потреблението на маска, то е наложително от момента, в който пасажерът влиза в летището. Поддръжката ѝ по време на престоя в аеропорта също е нужна. Тя би трябвало да бъде на лицето, до момента в който пасажерите се качват на борда и по време на полет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР