Гърция може да е страната с най-висок темп на растеж

...
Гърция може да е страната с най-висок темп на растеж
Коментари Харесай

Вестагер: Гърция може да е с най-висок растеж в еврозоната следващата година

" Гърция може да е страната с най-голям ритъм на напредък в еврозоната през идната година “, съобщи, заместник-председател на Европейската комисия, на среща с премиера.
„ Както ръководството на пандемията, по този начин и актуалната обстановка в страната са впечатляващи “, сподели тя, добавяйки „ в действителност впечатляващи “.
Мицотакис акцентира: „ С огромно наслаждение мога да кажа, че имам вяра, че най-лошото е свършило и в този момент стопанската система върви към доста бързо възобновяване. Оптимист съм във връзка с вероятностите на гръцката стопанска система и защото в никакъв случай не сме спирали да прилагаме промени по време на пандемията от COVID-19, в този момент можем да се възползваме от възобновяване след пандемията “, изясни той.
 Гърция публично отвори за туристи Гърция публично отвори за туристи
Властите в Гърция оповестиха публично отваряне на страната за туризъм, предава БНР. На Егейските острови идват първите групи с европе...
Премиерът благодари на Вестагер за цялата поддръжка, оказана с ограниченията за облекчение на пандемията, само че също по този начин и за това какъв брой бързо беше утвърдена гръцката стратегия.
„ Беше доста значимо да се подсигурява, че можем да подкрепим настоящата стопанска система по време на тази невиждана рецесия “, сподели Мицотакис.
Според източници на " Greek City Times ", по време на диалозите те са разискали фонда за възобновяване, работата на енергийния пазар, автомагистралата Патрас-Пиргос, както и Thriasio като интернационален център на верига за доставки.
Те се концентрираха и върху отговора на Европейската комисия на ограниченията за облекчение на пандемията. Вестагер изрази задоволството си от всеобхватността на гръцкия План за възобновяване и резистентност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР