Гърция е първа в света по отпуснати помощи за икономиката,

...
Гърция е първа в света по отпуснати помощи за икономиката,
Коментари Харесай

Гърция е на първо място в света по държавна подкрепа за гражданите по време на коронакризата

Гърция е първа в света по отпуснати помощи за стопанската система, като огромна част от тях идват от Фонда „ Следващо потомство “ на Европейски Съюз. Това написа електронното издание на вестник Kathimerini, базирайки се на последния отчет на банка ING. 
Събирайки другите ограничения за поддръжка, подхванати от гръцкото държавно управление, и средствата, които Брюксел ще отпусне на Атина, основаната в Нидерландия мултинационална компания пресмята, че общият пакет, който гръцката страна ще хвърли за справяне с последствията от пандемията, възлиза на 32,1% от брутният вътрешен артикул на страната - най-високият % в света, надхвърлящ даже този на Съединени американски щати.
 Учениците в Гърция отново в клас, само че след негативен тест Учениците в Гърция отново в клас, само че след негативен тест
При строги ограничения гръцките възпитаници се върнаха в клас от понеделник. Всички деца от детските градини до гимназиите ще се тестват за корон...
ING е пресметнала какви спомагателни фискални разноски са създали страните или са дали обещание да създадат в отговор на, а сумата на Съединени американски щати доближава 25,5% от техния Брутният вътрешен продукт. Това включва утвърденото предложение за американския проект за възобновяване, само че не и новите оферти от президента Джо Байдън, които занапред би трябвало да бъдат признати в Конгреса. За еврозоната този % доближава 12,4% след прибавянето на Механизма за възобновяване и резистентност към националните фискални разноски. Този % може в реалност да е надценен, защото някои планове може да са били преброени два пъти, защото са били планувани както на национално, по този начин и на европейско равнище. 
Италия се подрежда на трето място в международен мащаб, след Гърция и Съединени американски щати, със своите ограничения на обща стойност 21,9% от Брутният вътрешен продукт, отбелязва още организация " Фокус ".
ING акцентира, че позитивното влияние върху гръцката стопанска система евентуално ще бъде по-малко, защото част от гръцкия проект се отнася до заеми от фонда „ Следващо потомство “, които са предопределени за отчасти финансиране на частни вложения. От банката означават, че към този момент контрактуваната поддръжка за стопанската система в Съединени американски щати има надалеч по-голям резултат от италианските и гръцките проекти. 
Холандската банка разяснява още, че гръцкият проект е доста уравновесен, дружно с този на Португалия, защото съдържа доста планове с изключение на зелените и цифровите преходи. Гърция, споделя ING, слага приоритет на вложенията, свързани с човешките запаси, защото уменията и заетостта съставляват съществени браншове, в които страната изостава след международната финансова рецесия.
 Обявиха по кое време стартира туристическият сезон в Гърция Обявиха по кое време стартира туристическият сезон в Гърция
Гърция приключва последните стадии на подготовката си за формалното разкриване на туристическия сезон в страната на 15 май, събота, написа...
Също по този начин финансовата институция предизвестява, че въпреки заемите от „ Следващо потомство “ да са съществена част от инструмента на Европейски Съюз, търсенето на тези запаси остава ниско.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР