Гърците вдигнаха цените по родопските плажове. С евро отгоре са

...
Гърците вдигнаха цените по родопските плажове. С евро отгоре са
Коментари Харесай

Гърците с голяма секира за българските туристи

Гърците подвигнаха цените по „ родопските ” плажове. С евро от горната страна са всички питиета, демонстрират менютата в бийч питейните заведения на най-близките за нашенци места за отдих край Бяло море. Бирата на плажа е сред 3,50 и 5 евро. Фрапето също е на цена от 3,50. За отбелязване е, че до момента в който в дребните курортни селища фрапето е с нова цена, в бийч питейните заведения в Керамоти са запазили миналогодишната – фрапе с вода върви за 3 евро, написа 24rodopi.com.

За „ особено питие” нашенци пък ще платят по 8 евро. Салатите с октопод и скариди са надлежно 8 и 10 евро, само че се сервират със 150 грама узо.



„ Сезонът стартира зле. Открихме го на 1-ви май със страхотна стихия, съпроводена с проливен дъжд. Досега не можем да се похвалим с хубаво време. Ако един ден е слънчево, топло и прелестно, то в идващите няколко дни слънчевите лъчи са за броени часове. Вятърът е мощен, постоянно вали”, оплака се притежател на бийч бар в Крионери. Едва през този уикенд личният състав стартира да слага новите менюта по чадърите. Част от тях пък даже не бяха сложени.

В същото време на „ Маказа” опашките са километрични.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР