Гърците продължават с крутите мерки и глоби в страната си.

...
Гърците продължават с крутите мерки и глоби в страната си.
Коментари Харесай

Внимавайте при пътуване! До 3000 евро глоба за хвърлен фас от кола в Гърция 

Гърците не престават с крутите ограничения и санкции в страната си. Във връзка с внезапното повишаване на температурите и риск от пожари, гръцките управляващи оповестяват, че служители на реда охраняват рискови горски сектори. Налагат се високи санкции при палене на огън навън и изхвърляне на фасове от леките коли, предава Дир бг.

Съгласно настоящия закон е неразрешено от колите да се изхвърлят предмети, които могат да провокират пожар. Глобата за това нарушаване е от 150 евро и се повишава до 5 хиляди евро взависимост от риска.

Да глобяват при нарушавания имат право както силите на полицията, по този начин и дежурните пожарникари.

Вземат шофьорската брошура за един месец в случай че в колата се пуши в наличие на дете до 12 годишна възраст. Налага се и санкция.

Без брошура може да останете и в случай че говорите по телефона и шофирате, също ви чака и санкция от 100 евро.

Гърците започнаха да постановат санкции на плажуващите, които спят в колите си на плажа и на паркинги. Нарушението се пояснява като свободно къмпингуване, което е неразрешено от закона и се санкционира с 300 евро санкция от полицията на място. Ако нарушаването премине през съда, санкцията е до 3 хиляди евро.

В Гърция вкараха някои ограничавания в придвижването и засилен надзор заради мощния трафик. Програмата на туристите не се трансформира от провеждането на парламентарните избори в неделя. Има ограничавания в часовете за придвижване на товарните коли, с цел да се облекчи трафика на леките коли.

От довечера автомагистралите са безвъзмездни за всички транспортни средства по разпореждане на министерството на превоза по отношение на вота в неделя. Засилена е защитата на летища, гари и пристанища.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР