Гърците най-вероятно ще носят защитни маски срещу коронавируса до 2022

...
Гърците най-вероятно ще носят защитни маски срещу коронавируса до 2022
Коментари Харесай

Гърците вероятно няма да свалят маските преди 2022 г.

Гърците най-вероятно ще носят защитни маски против ковид до 2022 година, счита високопостовен чиновник от локалните здравни управляващи, представен от Greek Reporter. 

" Като се има поради актуалната обстановка с ковид в Гърция, разрешаването на пътувания в страната сега е прекомерно огромен риск ", заяви Вана Папевангелу, член на експертния комитет на Министерството на здравеопазването на южната ни съседка. 

Настоящията епидемиологична конюнктура обаче може да се промени през идващите две седмици и въпросът ще бъде обсъждан още дълго. " Поне към днешна дата, придвижването сред префектурите за Великденските празници не е обсъждано в комисията на специалистите ", съобщи Папаевангелу пред кореспонденти, представена от Агенция " Фокус ". 

" Мисля, че ще имаме проблем с ковид и идната зима. Ще бъде при нас през 2021 - 2022, само че несъмнено ще бъде друга картина, тъй като ще сме напреднали с имунизациите и ще бъдем доста по-добре готови ", съобщи Папаевангелу. 

Тя обаче предизвести хората да не изпадат в блаженство и предвижда: " Моето възприятие е, че няма да свалим маските преди 2022 година "
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР