Гарнитурите на Комодор при U 15 и при мъжете допуснаха

...
Гарнитурите на Комодор при U 15 и при мъжете допуснаха
Коментари Харесай

Комодор отстъпи на КПС „Варна във втория кръг от група „Елит

Гарнитурите на „ Комодор " при U 15 и при мъжете позволиха загуби от съгражданите си от КПС „ Варна " във втория кръг от група „ Елит ".

При 15-годишните ватерполистите на „ Комодор " претърпяха минимална загуба с 12:13, а при мъжете КПС „ Варна " надигра комодорци при резултат 14:7. Срещите се организираха на басейн „ Д-р Любен Лазаров " в Плувен комплекс „ Приморски " във Варна.

„ При 15-годишните изтървахме мача в самия край. Очаквах, че ще отстъпваме повече в играта, само че на процедура не стана по този начин. Двубоят вървеше равностойно от самото начало. В края успяхме да поведем, само че в последните секунди две извършени офанзиви ни костваха успеха. При мъжете противникът тотално ни надигра. За момента не сме на равнището на първенеца от предходната година ", заключи треньорът на „ Комодор " Николай Николов - Майката.

Идната събота на тима на „ Комодор " следва изява при 17-годишните. Във Варна в дуел от група „ Елит " те ще одобряват отбора на „ Славия ".

„ Надявам се да покажем стойностна игра, постоянно съм се интересувал от качеството на играта. И, несъмнено, най-после да се поздравим с победа. По-следващата седмица при 15- годишните и при мъжете играем с ЦСКА ", разяснява Майката.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР