Гърмящ (в буквалния ) смисъл “Мерцедес преди минути стресира центъра

...
Гърмящ (в буквалния ) смисъл “Мерцедес преди минути стресира центъра
Коментари Харесай

Ужасени столичани: Пазете се от шофьор с коледен райски балон

Гърмящ (в дословния ) смисъл “Мерцедес ” преди минути стресира центъра на София. 

Млад мъж, натиснал газта на своята G класа, мина по бул. “Патриарх Евтимий ” с съвсем 100 километра в час. За да бъде видян от всички, явно или гърнето на автомобила бе спукано, или съзнателно махнато. На всеки светофар по един от най-оживените столични булеварди, водачът спираше внезапно, със свистене на гуми. 

Младият мъж вдишваше на всеки 5 минути от червен, коледен балон. Очевидно Бъдни вечер за него към този момент бе почнала с познатия божествен газ, който сякаш беше неразрешен от депутатите преди време.

Шумът, водачът и балонът очевидно стресираха пешеходците на ъгъла на “Патриарх Евтимий ” и “Фритьоф Нансен ”, тъй като въпреки и на зелено, притичваха по зебрата като на полесражение, с цел да стигнат по-бързо на безвредно разстояние. 

Младият мъж, очевидно раздразнителен от хората, форсираше “Мерцедеса ” като знак, че може и да не дочака края на зеления за пешеходци светофар. След минути се насочи посока бул. “Витошка ” измежду ужасени крясъци на столичани, тръгнали за последни Коледни покупки. 

“24 часа ” ще даде номера на автомобила на КАТ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР