Гърми скандал около близкия на Бойко Рашков милионер Петър Делев-Флеъра. 

...
Гърми скандал около близкия на Бойко Рашков милионер Петър Делев-Флеъра. 
Коментари Харесай

СКАНДАЛ!: Близкият на Рашков милионер Петър Делев-Флеъра кръшка на жена си с порно звезда

Гърми скандал към близкия на Бойко Рашков милионер Петър Делев-Флеъра.  Бизнесменът от Димитровград, притежател на марка за спортни дрехи, върти обич с представяща се като дизайнер порноактриса.

Според източник на SafeNews, името на скандалната хубавица е Венета Шкодрова и неотдавна двамата са се върнали от отмора в Сен Тропе.

За „ щастливо женения “ Петър Делев се знае, че е непосредствен до някогашния Министерство на вътрешните работи началник Бойко Рашков, контрабандист №1 Стефан Димитров и екс катаджия №1 Тенчо Танев. Неотдавна 36-годишният предприемач, който се занимава и с произвеждане на „ зелена сила ” от фотоволтаици, бе изловен да разпуска в компанията на Рашков и Тенев.

Петър Делев крие връзката си с Венета Шкодрова, брачната половинка му даже не подозира къде потъват десетки хиляди от фамилните активи.

„ Нормално е да прикрива креватните екшъни с Венета, не работи добре за имиджа да се обявява непосредственост до професионална компаньонка, която излиза много солено на спонсора си ”, разяснява негов другар, осведомен с драмата.

Силиконовата секс бомба от Пловдив Венета се пробва да наложи обществен имидж на фешън дизайнер.

28-годишната изкусителка е с ценови етикет „ 1000 лв. на нощ ”, настояват осведомени.

SafeNews получи фотоси и видеа (18+) на еротичната дива, само че заради скандалното им и непочтено наличие редакцията ни не ги разгласява.

Според информацията Шкодрова има личен фешън бранд, само че огромните пари за трансформиралото се в традиция ваканцуване в Дубай се изкарват по тил.

Палавницата обаче очевидно знае доста добре по какъв начин да източва портфейла на Петър Делев, защото се фръцка с ултра скъпия SUV-а на ламборгини – Urus, платен от димитровградчанина за 500 000 лв.. Освен това Венета има още няколко автомобила от елитни марки, а разходките в Дубай се броят единствено за добре прекаран уикенд. Твърди се, че Шкодрова е с цели 4 години по-дърта от Делев. Откакто е с него, тя си е сменила напълно дрешника и към този момент движела по участия облечена напълно в “Шанел ”.

Наскоро в международния уебсайт за мръснишки видеа „ Хамстер ” беше пуснат анонс за иден неин филм.

Петър Делев обче наподобява е пуснат крепко „ по пързалката “, защото съгласно запознати джукесата имала още неколцина „ спонсори ” – да вземем за пример предприемачът Адел Хомси Сахтура, производител на фармацевтични и химически артикули и добавки и притежател на „ Адифарм ”.

За 37-годишният Делев се знае, че има усет към мощно модифицирани хубавици, като през годините е сменил много от най-оборотните всред тях.

Той обаче се стреми да построява имидж на честен и редовен мъж и даже се щракна на обща фотография с Румен Радев и вицето му Йотова, надявайки се по този начин малко да позамаже слуховете за креватните си похождения.

Вървят и клюки, че той бил блъснал мощно рамо за акцията на ПП-тата и с това обяснявал пред благоверната си къде се изпаряват фамилните облаги.

 

Източник – blife.bg, Crimes.bg

Още вести четете в: България, Живот, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР