Гърмежите са посрещането на новата година могат да са задължителна

...
Гърмежите са посрещането на новата година могат да са задължителна
Коментари Харесай

Защо да пропуснем пиратките за ЧНГ

Гърмежите са посрещането на новата година могат да са наложителна част от купина за мнозина, само че от ден на ден хора си дават сметка за и негативите на тази традиция.

При състояние че всяка община провежда новогодишни фойеверки, дали е в действителност нужно да се включим и с персонален принос в гърмежите? Определено не.

Много консуматори във фейсбук започнаха да споделят мемета, в които приканват да припуснем пиротехниката.

Освен че по този начин ще бъдат избегнати неприятни произшествия , каквито непроменяемо се случват всяка година, от това има и доста други изгоди. Ето някои от тях:

Спокойствие за животните и птиците. Доказано е, че най-вече домашни животни се губят към Нова година. Те бягат, подплашени от бомбички, заря и пиратки. Това важи и за дворните животни, както и за птиците. Форумите след празниците изобилстват с апели за изгубени и открити кучета и котки.

Без непотребен стрес за дребните деца: Бебетата и дребните деца също не схващат за какво изведнъц стартира да се гърми. Освен че може да се изплашен и да би трябвало родителите им дълго да ги успокояват, някои от тях могат да развият и по-траен боязън от гърмежи.

Кой ще събере боклука? Често в деня след купона никой не се грижи да почисти мястото. 

По-чист въздух: След всеобщото неодобрение от мръсния въздух в градовете, за какво сами да способстваме за още замърсяване?
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР