Гари Невил вярва, че сър Джим Ратклиф може вече да

...
Гари Невил вярва, че сър Джим Ратклиф може вече да
Коментари Харесай

Гари Невил казва, че бъдещето на Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед може вече да е решено

Гари Невил има вяра, че сър Джим Ратклиф може към този момент да е взел решение по отношение на бъдещето на Ерик загар Хаг в Манчестър Юнайтед.

Тен Хаг, холандският управител, съумя да завоюва единствено половината от своите 36 мача този сезон. Юнайтед се оказа на дъното в групата на Шампионската лига и не съумя да премине четвъртия кръг на Карабао Къп. Надеждите им за футбол в Шампионската лига през идващия сезон също наподобяват слаби.

Ратклиф не е споделил нищо за Ten Hag и какво крие бъдещето му, като държи картите си покрай гърдите си. Но се счита, че на мениджъра му остава още малко време поради успеха за Купата на лигата през предишния сезон и завършването в челната четворка. Ако обаче сезонът не приключи добре, сър Джим може да би трябвало да вземе решение.

INEOS към този момент прави промени. Омар Беррада, който сега е в отмора от Манчестър Сити, скоро ще стартира работата си като основен изпълнителен шеф. В същото време на Дан Ашуърт беше казано да спре работа, откакто сподели на Нюкасъл, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР