Гари Невил вярва, че Арсенал е на ръба на историята

...
Гари Невил вярва, че Арсенал е на ръба на историята
Коментари Харесай

Микел Артета напуска Гари Невил с червено лице, след като легендата на Манчестър Юнайтед каза на шефа на Арсенал да подаде оставка

Гари Невил има вяра, че Арсенал е на ръба на историята преди мача си против Манчестър Сити – две години откакто предложи Микел Артета да се отдръпна като управител.

Артилеристите пътуват до стадион " Етихад " в неделя следобяд в търсене на изявена победа, която може да ги тласне към първа купа във Висшата лига от 20 години. Отборът на Артета е отпред в лигата, пред Ливърпул по голова разлика и една точка пред Сити.

Остават 10 мача и техният дуел против Сити ще изиграе голяма роля в оформянето на конкуренцията за купата. Артета се потвърди като един от най-хубавите млади мениджъри в света и сполучливо се изправи против Пеп Гуардиола и Юрген Клоп през последните няколко години.

Но в края на сезон 2021/22 имаше подозрения по отношение на неговите благоприятни условия, като Арсенал се бореше с Тотнъм за четвъртото място. Невил почувства, че испанецът е достигнал тавана си като треньор в Арсенал и може би би трябвало да се реалокира другаде, с цел да продължи кариерата си.

”Ако Микел Артет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР