Гари Невил призна, че неговите работи в бутилки за милиарди

...
Гари Невил призна, че неговите работи в бутилки за милиарди
Коментари Харесай

Гари Невил „не се гордее“ с прословутото подигравка „работи в бутилки за милиарди паунда“ при провалите на Челси

Гари Невил призна, че неговите „ работи в бутилки за милиарди паунда “ в Челси са прекомерно груби и призна: „ Не се усещам горделив за това. "

Мениджърът на " сините " Маурисио Почетино сподели, че подигравката на Невил към Sky Sports след провалянето на Челси във финала на Карабао Къп е " несправедлива " и се корени в съперничеството на легендата на Манчестър Юнайтед с Ливърпул.

Невил, говорейки в подкаста Stick To Football на Sky Bet, разкри, че в началото е щял да уточни с пръст притежателя на Челси Тод Бойли, чийто разпилян трансфер от £1 милиард към момента не е донесъл значими дивиденти в Стамфорд Мост.

‌Той сподели: „ Постепенно се ядосах по време на продълженията с Челси и си помислих, че в началото щях да употребявам името на Boehly, само че не желаех да го персонализирам.‌ След това си помислих, „ Трябва ли да го кажа, прекомерно мощно ли е? “ Мислех си, че до момента в който го споделях и от време на време, когато си помислите, че може да си помислите, че това е причина да не го казвате, само че се почу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР