Гари Невил предупреди Маркъс Рашфорд да се успокои“ в нощите

...
Гари Невил предупреди Маркъс Рашфорд да се успокои“ в нощите
Коментари Харесай

Гари Невил предупреждава Маркъс Рашфорд да се „успокои“, докато напуска съотборниците си от Манчестър Юнайтед бесни

Гари Невил предизвести Маркъс Рашфорд да се „ успокои “ в нощите си, подхранвани с алкохол, и твърди, че би получил " обличане ", в случай че именитият необут сър Алекс Фъргюсън към момента беше отпред.

Героят на Манчестър Юнайтед Невил сподели, че към този момент е предизвестил Рашфорд, на 26, за " избори и време " след вечерта за рождения му ден през октомври. Английската звезда беше мощно подложен на критика, откакто излезе на вечер единствено часове след тежката загуба на тима му в дербито от Манчестър Сити на Олд Трафорд.

Коментарите на Невил идват, откакто излязоха вести, че Рашфорд е разгневил съотборниците си и шефа Ерик Тен Хаг, откакто пропусна подготовка предходната седмица след 12-часово пиянство в Белфаст.

Нападателят беше забелязан от личния състав на бара да пие лимончело и текила, изглеждайки „ решен да се напие “, преди да се обади болен за подготовка в петък. Оттогава той беше санкциониран с две седмици заплата от Юнайтед и не взе участие в спечелването на ФА Къп в Нюпорт в неделя.

Говорейки по BBC...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР