Гари Невил даде разпалено обяснение на вече скандалната си реплика

...
Гари Невил даде разпалено обяснение на вече скандалната си реплика
Коментари Харесай

Гари Невил се „чувства зле“ за подигравката „работа с бутилка за милиарди паунда“, докато обяснява критиките към Челси

Гари Невил даде разпалено пояснение на към този момент скандалната си имитация „ работа с бутилка за милиарди паунда “ за Челси след провалянето им в финалът на Carabao Cup.

Невил взе участие в коментар за Sky Sports, откакто " сините " бяха смаяни от удара с глава на Върджил ван Дайк в края на добавеното време и изгубиха с 1-0. Неговото запаметяващо се резюме за Челси се оказа съществена тематика за диалог, като Маурисио Почетино го разказа като „ незаслужено “.

Говорейки за Monday Night Football, Джейми Карагър го съпостави с тима на Ливърпул от 90-те години на предишния век, който беше наименуван " Spice Boys " от медиите. Той допусна, че това е жестоко и предложения Невил да изясни претекстовете си за подигравката с Челси. Бившият бранител на Манчестър Юнайтед го направи дълготрайно.

„ Сега се усещам зле “, сподели той. „ Няма да седнал съм тук и да споделям, че това беше несъзнателен миг на коментар. Беше инстинктивно, тъй като не знаех какво ще се случи в продълженията. Но Питър [Друри] го направи око...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР