Гари Невил беше човек с един клуб по време на

...
Гари Невил беше човек с един клуб по време на
Коментари Харесай

Животът на Гари Невил извън камерата – рядко срещана съпруга, пиене на алкохол и отчуждение от брат Фил

Гари Невил беше човек с един клуб по време на звездната си футболна кариера, само че откогато се отдръпна от спорта, той имаше пръст във всеки къс.

Звездата на Манчестър Юнайтед, в този момент на 48 години, е известен специалист на Sky Sports и е подхванал няколко бизнес инициативи, от възобновяване на родния си град Манчестър до съсобствеността на Salford City FC. Неговите сполучливи многомилионни вложения го накараха да се причисли към милионерите бизнесмени в Dragons Den на BBC довечера, като неговият величествен план Свети Михаил беше наименуван от водача на съвета на Манчестър като „ определящ план за възобновяване “ на града.

В епизода довечера той ще бъде в позната компания, до момента в който някогашен професионален футболист показва своя бизнес със сувенири, износени от мачове. Но с изключение на вероятностите за доходоносна работа, какво знаем за живота на звездата отвън екрана? Тук ще разгледаме неговата рядко срещана брачна половинка и връзката му с известния му брат Фил, дружно с времето, в което...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР