Гари Линекър смята, че дългогодишните му призиви към Трент Александър-Арнолд

...
Гари Линекър смята, че дългогодишните му призиви към Трент Александър-Арнолд
Коментари Харесай

Гари Линекер се удвоява с предизвикателна присъда за звездата на Ливърпул – „Казах го завинаги“

Гари Линекър счита, че дългогодишните му апели към Трент Александър-Арнолд да играе в полузащитата за Ливърпул стават все по-шумни след впечатляващото му показване по време на успеха им с 2-0 над Арсенал във ФА Къп.

24-годишният Александър-Арнолд стартира мача като десен бек, само че беше изместен на позиция №8 за финалната фаза, когато Червените сграбчиха късна победа. Английският национал изигра съществена роля при откриването на Ливърпул, откакто неговото центриране бе пратено в мрежата на Арсенал от личния им бранител Якуб Кивиор.

Червените по-късно подпечатаха прекосяването си в четвъртия кръг на надпреварата в добавеното време, когато Луис Диас означи след ловка контраофанзива. Това не беше ретро показване на Ливърпул, само че Александър-Арнолд още веднъж беше един от техните открояващи се играчи и Линекер има вяра, че би трябвало да остане в средата на терена.

„ Завинаги съм казвал, че той е полузащитник “, сподели Линекер, до момента в който представяше пред BBC. „ Има моменти, в к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР