Гари Голдсмит разкри, че има знак разказ“ във взаимоотношенията между

...
Гари Голдсмит разкри, че има знак разказ“ във взаимоотношенията между
Коментари Харесай

Разкритие на чичо Гари Голдсмит за състоянието на брака на Уилям и Кейт

Гари Голдсмит разкри, че има знак „ роман “ във взаимоотношенията сред Кейт и Уилям, който разкрива всичко за техния брак.

Той може да е бил в къщата на Big Brother на звездите единствено за няколко дни, само че чичото на Кейт Мидълтън, Гари Голдсмит, към този момент е приказвал доста свободно за кралското семейство. Той излъчи възгледите си за брачната половинка на принц Хари Меган Маркъл, на която той явно не е почитател, описвайки я като " спицата " в колелата на бандата.

Самонадеяният милионер Гари също разкри, че има вяра, че принц Уилям носи голямо задължение с кралските отговорности, до момента в който се пробва да се грижи за брачната половинка си Кейт, която се възвръща от „ планувана коремна интервенция “ и се тревожи за своя татко крал Чарлз, който се лекува от рак.

И в диалог с телевизионната икона Фърн Бритън, Гари, който има репутацията на нещо като метежник, сподели, че счита, че принц Хари би бил добре пристигнал назад в фамилията, в случай че избере да се върне в Обединеното кралство, макар многочислените Тел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР