Гари Голдсмит от Celebrity Big Brother сподели кога смята, че

...
Гари Голдсмит от Celebrity Big Brother сподели кога смята, че
Коментари Харесай

Гари Голдсмит разкрива кога Кейт Мидълтън ще се завърне в игра и това е много скоро

Гари Голдсмит от Celebrity Big Brother показа по кое време счита, че Кейт Мидълтън ще се върне в игра и това е доста скоро.

Чичото на бъдещата кралица даде мнението си по кое време счита, че племенницата му ще се върне към кралските отговорности. Говорейки в изявление, той сподели, че счита, че Кейт ще се появи още веднъж пред аудитория след Великден - когато беше планувано да се върне.

След като мина през коремна интервенция, Кейт остана отвън в очите на обществеността в продължение на два месеца, до момента в който тя се възвърне. Коментарите на Гари идват, откакто вътрешни лица от кралското семейство потвърдиха същата времева рамка.

Гари се появи в GB News в четвъртък с Найджъл Фараж, откакто беше изпъден от Celebrity Big Brother. Говорейки за това по какъв начин Кейт се възвръща, той сподели: „ Мисля, че тя има най-хубавата поддръжка на планетата, има най-хубавите хора, които се грижат за нея.

„ Те [The Palace] споделиха, че ще я забележим на Великден и нищо не се е трансформирало от този момент! Те бяха доста прозр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР